Assistansbolag

Assistansbolag

NSR Assistans är ett unikt assistensbolag som erbjuder både personlig assistans och juridisk hjälp. Hos oss får du trygghet, omtanke och personligt bemötande – utan begränsningar! Vi vill vara det självklara valet – vi ser till så att du får den hjälp som du behöver. Vårt välutbildade team anpassar arbetet efter dig och prioriterar alltid din trygghet och dina behov.

Assistansföretag

Människor med olika sorters funktionsnedsättning kan vara i behov av personlig assistens. Assistensbolag arbetar med just det och ser till så att alla behov tillgodoses.

Vem som helst får inte starta assistansföretag och det finns en hel del kriterier som måste vara uppfyllda. Det krävs till exempel en godkänd ansökan från IVO, Inspektionen för vård och omsorg. IVO är en statlig myndighet har ansvar för tillsynen av hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvårdspersonal, socialtjänst och verksamhet enligt LSS.

Det är naturligtvis väldigt viktigt att alla som arbetar med personlig assistans har utbildning och rätt egenskaper. NSR Assistans ställer höga krav på dem vi anställer, rekryterar och utbildar. Vi vill att alla ska förstå hur viktigt det är att förstå att uppdragsgivarnas behov är personliga. Våra personliga assistenter vet hur man skapar trygga relationer.

Att välja assistansbolag

När du väljer assistansbolag så är det viktigt att hitta ett som kan tillgodose dina behov och önskemål. Det handlar ju trots allt om att du ska känna dig trygg i din vardag och att du ska få den hjälp du vill ha och förtjänar. Antalet assistensföretag på marknaden är stort vilket gör det extra svårt att hitta rätt. Några av de faktorer som kan vara bra att ha i åtanke är:

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på NSR Assistans. Vi besvarar gärna alla frågor och funderingar som du kan tänkas ha.

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss